Om oss

Vi är fyra yrkesverksamma PR-konsulter som tycker att PR är väldigt roligt och intressant. Dock är det ett område som många tycker är lite luddigt och svårgreppbart. Därför skapade vi pr-byrå.se för att försöka reda ut PR-branschens olika delar och begrepp. Vi hoppas att du via sidan kanske kan få några tips, lära dig något nytt eller kanske bara få lite inspiration. Du är även varmt välkommen att kontakta oss om du har några ytterligare funderingar eller frågor. Vi alla på pr-byrå.se arbetar som PR-konsulter inom flera olika branscher och på olika nivåer i Stockholm. Vi önskar dig en trevlig läsning här på sidan!

Kom ihåg: ingen PR är dålig PR….eller?

Gudrun eldar

Gudrun Schyman eldar upp 100 000 kr

Gudrun Schyman och Feministiskt initiativ eldade upp 100 000 kr i Almedalen 2010 vilket resulterade i ramaskri och enorm publicitet.

”Hundratusen kronor är det som kvinnor förlorar varje minut i Sverige när vi har lön efter kön. Det skiljer sjuttio miljarder per år mellan kvinnor och mäns löner”, Gudrun Schyman

Slutsats: Att elda pengar leder till uppmärksamhet, och trängde helt klart igenom det extrema mediebruset under Almedalsveckan.